kleurrijk & levendig

Bellinger

Het Deense merk Bellinger is opgericht door ontwerpersechtpaar Claus en Malene Bellinger. De ambitie was, en is nog steeds om hoogwaardige monturen te ontwikkelen. Monturen ontwerpen die een blijvende indruk achter laten, smaakvol en interessant. Uniek in vorm en/of kleurgebruik. Geluk en passie staan centraal bij de ontwerpen van de brillen.

Bellinger

Normaalgesproken hebben Deense monturen voornamelijk een minimalistisch design. Bellinger geeft aan dit minimalistische design een twist, door speelse details toe te voegen. Mensen die een Bellinger montuur dragen leiden graag een levendig leven - ze ervaren het leven écht. Ze verdwijnen liever niet naar de achtergrond en willen graag opvallen. Deze mensen worden gekenmerkt door hun geweldige persoonlijke stijl, waarbij ze kleurrijk en gepassioneerd óf juist cool en casual zijn. Hoe hun stijl ook is, ze drukken allemaal allemaal vreugde en persoonlijkheid, leven en passie uit.

Bellinger

Bellinger monturen

De focus van Bellinger is om een statement te maken en een blijvende indruk achter te laten. Bellinger zal altijd die extra smaak hebben die het interessant maakt.

Het kunnen de vormen zijn, of de details – het kunnen de unieke kleurencombinaties of de stekken op de frames zijn – allemaal dingen die Bellinger opvallen.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl