innovatief & artistiek

Morel

Het verhaal van Morel komt uit een familie die al vier generaties lang brillen maakt. Elke generatie leerde van de vorige en voegde er een eigen ondernemersvisie aan toe. In 1880 werd het merk Morel opgericht door Jules Morel. Morel is gevestigd waar het allemaal begon: in het hart van de Haut-Jura, de bakermat van de Franse brillen. Zonder beperkingen of barrières ontwikkelt Morel haar eigen collecties. Dit is een vrijheid die Morel dierbaar is, die creativiteit en vindingrijkheid evenaart als het tijd is om nieuwe exclusieve ontwerpen te tekenen.

Morel

Morel cultiveert haar creativiteit tot in detail. De artistiek directeur, (graphic) designers, coloristen, en prototypisten werken in de hart van het designcentrum nauw samen. Dit team van experts gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Morel

Morel monturen

Morel koestert vrijheid, waardoor het creatieve vindingrijkheid kan ontketenen bij het creëren van nieuwe, exclusieve ontwerpen.

Trouw aan de waarden, controleert Morel alle aspecten van zijn strategie zonder te buigen voor druk van de markt.

Op deze manier weet Morel, altijd avant-garde, de brillenmarkt te verrassen. Hierbij wordt gewerkt met atypische en innovatieve materialen en knowhow: carbon, hout, maar sinds kort ook leer en 3D-printing.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl