De stylisten van oogwereld

Vind je het moeilijk om een nieuwe bril uit te zoeken? Niet met de hulp van de stylisten van Oogwereld! Petra, Monique en Ilse bewijzen dat iedereen een “brillengezicht” heeft. Zij kijken kritisch naar je uiterlijke kenmerken, luisteren naar je wensen en vinden vervolgens precies het montuur dat je sterke punten benadrukt en past bij je persoonlijkheid.

Lees hieronder meer over de stylisten van Oogwereld.

stockfoto

Petra, Monique en Ilse combineren hun kennis van mode en stijl met de expertise van je lokale Oogwereldvestiging voor de perfecte bril waar alles in samenkomt. Ze stellen zich graag aan je voor!

Sammy

Stylist Petra

Ik ben werkzaam als mental coach, maar ik heb ook diverse stylingtrainingen gevolgd vanwege mijn grote affiniteit met mode. Zo ben ik bij Oogwereld terechtgekomen. Als stylist begeleid ik klanten bij het vinden van hun visuele identiteit. Waar voel jij je goed bij, hoe wil je jezelf laten zien? Het juiste montuur levert hier een grote bijdrage aan. Het mooiste aan mijn werk: als we de zoekopdracht van de klant goed in beeld hebben en de klant tevreden de deur uitgaat. Zo vertelde een klant in het kennismakingsgesprek: “ik ben ict-ondernemer en zakelijk wil ik serieus overkomen”, om grinnikend te vervolgen: “privé mag het montuur ook wel iets spannends en onweerstaanbaars hebben”. Dat zoeken naar die persoonlijke balans maakt elke zoektocht uniek en uitdagend.

Monique

Stylist Monique

Vanuit mijn jarenlange modische achtergrond bij McGregor ben ik de optiek ingerold. Daarna heb ik de opleiding tot topstylist gevolgd bij Marije Gerdes om binnen de Oogwereld Groep te ondersteunen als stylist. Vaak zien klanten ertegenop om een nieuw montuur uit te zoeken. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat jij een nieuwe bril op kunt zetten en zegt: “wow… ja, dit ben ik!” Een uitspraak van een lieve klant uit Dronten blijft me altijd bij: “ik draag sinds mijn 8e jaar een bril, maar dit is de allereerste bril die echt bij me past.” Dan denk ik: daar doe ik het voor!

Stock

Stylist Ilse

Na jaren in een dames boetiek te hebben gewerkt, was het voor mij tijd om iets anders te gaan doen. Na een kleine time out ben ik begonnen bij Oogwereld als montuur stylist.

Het is mijn passie om mensen blij te maken met een mooi sieraad op hun neus. Het leuke van mijn vak vind ik om mensen te verrassen met een mooie bril die bij hun persoonlijkheid en uiterlijk past. Mijn dag is helemaal goed als ik iemand een bril zie meenemen waarvan ze zelf nooit gedacht hadden dat die zou staan.

Wil je graag professioneel stylingadvies in ontspannen sfeer?

Neem dan contact op met jouw dichtstbijzijnde Oogwereldvestiging en informeer wanneer Petra, Monique of Ilse in de buurt is. Ze verheugen zich erop om samen met jou op zoek te gaan naar een montuur dat jou laat stralen!

vind jou opticien

Maak een afspraak