Bekijk onze ZOMERSOLDEN op merkzonnebrillen*

Bekijk promotie

Jouw ogen in topconditie

gratis oogmeting met Ooggezondheid Check

Bij Oogwereld vinden we dat jouw ogen het allerbeste verdienen. Onze eigen optometristen zetten dan ook altijd een stap extra op het gebied van oogzorg. Bij optimaal kijkcomfort speelt jouw ooggezondheid namelijk een grote rol.

Afspraak maken

Wat is de Ooggezondheid Check?
Als één van de weinige opticiens checken wij bij een oogmeting niet alleen de sterkte, maar ook de gezondheid van je ogen. Dit noemen wij de Ooggezondheid Check.

Hoe werkt een Ooggezondheid Check?
Met behulp van geavanceerde apparatuur maken we een gedetailleerde foto van je netvlies. Deze foto biedt ons waardevolle informatie over de gezondheid van je ogen en stelt ons in staat om tijdig problemen te ontdekken.*

Waarom een Ooggezondheid Check?
Het regelmatig laten checken van jouw ooggezondheid is belangrijk. Wanneer oogklachten namelijk worden verwaarloosd, kan je zicht verminderen en vergroot je de kans op oogziekten. Daarbij zou het zonde zijn als je een bril of contactlenzen wil aanschaffen, terwijl deze je zicht niet zullen verbeteren. *

Maak nu een afspraak voor een oogmeting inclusief Ooggezondheid Check bij jou in de buurt.

Afspraak maken

* De Ooggezondheid Check is geen garantie voor de totale gezondheid van je ogen omdat het netvlies een onderdeel is van je oog. Oogwereld is niet aansprakelijk voor niet waargenomen aandoeningen of afwijkingen die direct of indirect het zicht of algemene gezondheid belemmeren.