Meesters voor het oog

Oogwereld is een groep van hoogwaardige kwaliteitsopticiens. Onze winkels zijn een begrip in de betreffende regio en dat is niet voor niets.

Gebruikmakend van de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld jouw ogen het allerbeste: het scherpste zicht, maximale allure en je ogen in topconditie.

Lees verder om te ontdekken wat wij nog meer voor jouw ogen kunnen betekenen.

Meesters voor het oog

Bij Oogwereld geven we jouw ogen het allerbeste

Wat kunnen we voor jouw ogen betekenen?

Altijd het scherpste zicht

Microprecisie oogmeting
Wij meten je ogen nauwkeuriger dan de meeste andere opticiens. Dat noemen wij de Microprecisie oogmeting. Zo ben je zeker van de perfecte brilscherpte, word je minder snel moe en worden klachten als hoofdpijn eenvoudig voorkomen.

Je ogen in topconditie

Ooggezondheid Check
Naast dat we de sterkte van je ogen meten, doen wij ook altijd een Ooggezondheid Check. Bij optimaal kijkcomfort speelt jouw ooggezondheid namelijk een grote rol.

De blik van een meester

Oogzorg door eigen optometristen
Bij Oogwereld kijkt er altijd één van onze eigen optometristen mee. Dat is een specialist die precies weet hoe het met de gezondheid van je ogen is gesteld. Je hebt er geen verwijzing van de huisarts voor nodig. Sterker nog, de blik van onze eigen optometristen hoort er bij ons gewoon bij. Met oog voor detail en oog voor jou.

Optimaal kijkcomfort

Kijk- en Gedragsanalyse
Met behulp van geavanceerde apparatuur doen we een Kijk- en Gedragsanalyse en bepalen we onder meer de ideale hoek van het glas ten opzichte van je ogen. Het resultaat: een volledig gepersonaliseerde bril met maatwerk glazen.

Maximale allure

Gezicht- en Stijlanalyse
Naast dat een bril goed moet kijken, moet een bril ook goed staan én voelen. Op basis van de Gezicht- en Stijlanalyse bepalen we samen welke bril bij jou past. Hierbij werken we met een exclusieve collectie oogmode; van de bekende modehuizen tot merken die je nergens anders vindt.

vind winkel bij jou in de buurt

maak een afspraak