fris & cool

De nieuwe Vingino kinderbrillen liggen in de schappen en dat smaakt naar meer! Van coole kleuren tot hippe prints: de frisse monturen zorgen ervoor dat uw kind elke dag met een goede dosis enthousiasme én een stoere look naar school vertrekt.

De Vingino kinderbrillen zijn een hit onder de kids, en dat is niet zo gek! Het label luistert immers als geen ander naar hen. Het resultaat? Een collectie kwalitatief hoogwaardige brillen die perfect aansluit op de wensen van kinderen en tieners. Met Vingino wordt het dragen van een bril léuk!

Spelen zonder zorgen met een kwalitatief montuur

Het fijne aan de Vingino kinderbrillen is dat ze zijn opgewassen tegen gezellige speelsessies. De ontwerpen zijn gemaakt van stevig materiaal en daarmee van zeer goede kwaliteit. Op deze manier zijn de monturen een leuke, veilige én functionele toevoeging op de speelplaats.

Catchy kleuren en stoer acetaat

Kinderen hebben vaak een uitgesproken mening en komen hier maar al te graag voor uit. Dit is dan ook precies de gedachtegang achter de Vingino kinderbrillen. Of uw kleine nu een montuur wilt met vrolijke catchy kleuren of juist stoere neutrale tinten, een vierkante bril of toch een ronde bril. Vingino heeft het allemaal.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl