Zonnebrillen trends

De nieuwe zonnebril collecties zijn binnen! En het moet gezegd worden; ze zijn om van te smullen. We belichten enkele trends die je op de catwalk ziet. Trends die inspireren en uitdagen om je persoonlijkheid te onderstrepen.

Benieuwd naar actuele zonnebriltrends? Lees hieronder verder of informeer bij één van de winkels bij jou in de buurt.

Zonnebril collecties 2024: Trendy eyewear op de catwalk

Vierkant verslaat rond

Grote vierkante zonnebrillen zijn het dit jaar helemaal. Met een vierkant montuur creëer je een retro look en een unieke uitstraling.

Cat-eye

De cat-eye zonnebrillen gaan weer een hit worden onder de zonnebrillen trends van 2022. Ze blijven hun charmes houden en zijn ontzettend sexy en vrouwelijk. In smalle monturen, brede monturen, in felle kleuren, met een printje of gewoon simpel in zwart of bruin. 

Never too oversized

WMet een opvallend en stevig montuur mag je dit voorjaar echt een statement maken. Een heerlijke trend die zorgt voor opvallende zonnebrillen met een onafhankelijke en zelfverzekerde uitstraling.

Het logo mag gezien worden

Als je trots bent op je nieuwe designer zonnebril, mag je dat gerust laten zien. Want de designer van je bril wordt deze zomer in het zonnetje gezet. De merknamen stralen dus niet alleen op je brillenkoker, maar de logo’s zijn ook duidelijk terug te zien in het design.

De bold aviator

De pilotenbril ken je vast al wel, want deze bril is eigenlijk nooit uit de mode. Toch zien we 'm nu weer steeds meer, maar dan met een twist. Denk aan gekleurde glazen en hoge neusbruggen en met andere vormen dan we gewend zijn.  

Altijd in stijl met oversized zonnebrillen die je ogen beschermen tegen de zonnestralen.