nostalisch & tijdloos

Ray-ban

In 1929 liet de Amerikaans Air Force een zonnebril ontwerpen voor piloten om vervelende schitteringen te verminderen. Dat was meteen het startschot van de iconische Aviator: een model dat je vandaag nog veel tegenkomt in het optiekbeeld. De naam Ray-Ban werd in 1935 officieel gedeponeerd als merk, en is vandaag één van de grootste brillenmerken ter wereld. 

Ray-ban

Een Ray-ban montuur typeert zich door zijn lichtgewicht, tijdloze vormgeving en extra grip op de oor- en neustips. Revolutionaire materialen zoals carbon, hightech kunststoffen en titaniumlegeringen worden moeiteloos gecombineerd in een Ray-ban montuur. Dat de monturen van hoge kwaliteit én comfortabel zijn, merk je dan ook meteen. 

Ray-ban
Ray-ban

Iconisch

Ray-ban heeft oog voor mode en trends, dat is duidelijk. Het luxemerk steekt oude iconische modellen in een nieuw jasje, met als resultaat uitgesproken monturen die erg populair zijn. Liever iets eenvoudiger? Ray-ban focust zich ook op minimalistische modellen met flexibele, lichte materialen. Zo is er voor elk wat wils! De monturen passen bij verschillende gezichtsvormen en stijltypes, voor zowel mannen als vrouwen. 

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl