op en top parijs

Lafont

Negentig jaar ervaring, ongeëvenaarde expertise en een sterke nadruk op elegantie en familiewaarden. Daarvoor staat Lafont. Brillen gemaakt in Frankrijk, en vervolgens toegankelijk gemaakt door de Parijse chic. 

Brillen gemaakt in Frankrijk door Lafont, belichamen negentig jaar ervaring, ongeëvenaarde expertise en Parijse chic.

De monturen van Lafont zijn subtiel rebels met een discreet vleugje verfijning. Met meer dan 200 originele kleurencombinaties en een unieke selectie van materialen, zit elke montuur vol verrassingen. Het diepgewortelde erfgoed en de Franse roots zijn zichtbaar in elke montuur van Lafont.

Lafont monturen

Of het nu tijdens een kunsttentoonstelling is, een vakantie of een ontmoeting met vrienden, de ontwerpers van Lafont halen hun inspiratie overal uit. Zo blijft het creatieve proces voortdurend in beweging. Hierbij zijn ze steeds gedreven door nieuwsgierigheid en een onderzoekende geest. 

De essentie van Lafont is gericht op onafhankelijke styling. Dit wordt bereikt door innovatieve technieken en traditionele knowhow. Het merk focust zich altijd op de Franse levensstijl, Parijse elegantie en discrete luxe, gecombineerd met technische kennis en hoogwaardige materialen. 

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl