Sport- en outdoorbril

Ben je sportief aangelegd en kom je vaak buiten? Dan is een sport -en outdoorbril de oplossing bij uitstek! Het beschermt niet enkel jouw ogen, maar zorgt ook voor betere sportprestaties. Win-win situatie, toch?

Wil je meer weten over de sport- en outdoorbrillen? Lees verder of vraag informatie bij een van de winkels in jouw buurt.

sport- en outdoorbrillen

Kenmerken van een goede sport -en outdoorbril

Een goede sport- en outdoorbril beschermt je ogen, maar natuurlijk wil je niet dat je zicht belemmerd wordt. Sporten doe je het hele jaar door, dus de bril moet geschikt zijn voor alle seizoenen. Kies daarom voor een model waar je zelf de brilglazen kan vervangen. Is het zonnig weer? Kies dan voor donkere glazen. Bij bewolkt weer zijn lichte glazen dan weer de oplossing. Een goede ventilatie rond je bril zorgt ervoor dat hij tijdens het sporten niet aandampt, want dat kan je zicht behoorlijk belemmeren. Een valpartij tijdens het sporten is nooit uitgesloten, dus opteer voor onbreekbare kunststofglazen.

Sportenthousiasteling? Kies dan voor een sport- en outdoorbril

Als sportieveling of iemand die houdt van het buitenleven, zijn de juiste brillenglazen van cruciaal belang. De outdoor brilglazen van Oogwereld zijn gemaakt van extra sterk materiaal. Dankzij hun kwalitatieve krasbestendige en vuilafstotende coating, ga je met een gerust hart sporten.

Je wilt natuurlijk een bril die perfect is afgestemd op jouw favoriete outdoor activiteit. De Oogwereld Varilux sportglazen dragen bij tot een verbeterde reactiesnelheid en dus een optimale sportprestatie. De lichte glazen zijn tegelijk robuust , UV-werend en te verkrijgen in verschillende tinten. Mag het nog meer zijn? De Xperio gepolariseerde glazen weren vervelende schitteringen en dragen bij tot een verbeterde kleurwaarneming. Niet alleen tijdens het sporten, maar handig bij alle outdoor activiteiten én tijdens het autorijden. Kies je voor Crizal® Transitions®, dan kies je voor meekleurende glazen die zich automatisch aanpassen aan de lichtomstandigheden: van helder naar donker en elke tint daartussen. Zo geniet je onmiddellijk van een optimaal zicht!

Breng een bezoekje in onze winkel. Wij geven je graag advies over welke brillenglazen passen bij jouw favoriete sportactiviteit.

vind jouw opticien

Maak een afspraak