Gepolariseerde glazen

Reflecties op je glazen zijn vervelend en soms zelfs gevaarlijk in het verkeer, op het water of in de sneeuw. Dankzij gepolariseerde zonneglazen heb je nooit meer last van deze hinderlijke reflecties.

Meer weten over gepolariseerde glazen? Lees snel verder of kom eens langs bij een opticien in jouw buurt.

gepolariseerde glazen

Xperio

Xperio gepolariseerde brillenglazen maken komaf met deze hinderlijke schitteringen, zodat je als brildrager geen last meer hebt van de weerkaatsingen van het zonlicht. Voor bestuurders, watersporters en wintersporters een must have om veilig de (water)wegen te trotseren. Xperio is beschikbaar in negen verschillende kleuren. Naast de bekende kleuren grijs, groen en bruin, zijn er ook zes verfrissende dégradé tinten. Die zijn aan de bovenkant donker en verbleken naar beneden toe. Met al deze kleuren ben je zeker van een natuurlijke beeldweergave en een ongekend contrast.

Een kleurrijk verschil

Combineer Xperio gepolariseerde zonneglazen met jouw dagelijkse bril om je ogen te beschermen. Xperio gepolariseerde brillenglazen houden verblindende schitteringen tegen, verbeteren de kleurwaarneming, verhogen het contrast en beschermen je ogen tegen schadelijke UV-stralen.

Geen verblindende schitteringen

Lichtgolven verplaatsen zich in vele richtingen. Wanneer lichtgolven reflecteren vanaf horizontale oppervlakken, zoals wegen, water of ijs, worden deze vaak horizontaal geconcentreerd. Dat resulteert in een schittering, die bijzonder onaangenaam kan zijn voor je ogen en je zicht volledig verblindt. Zonneglazen met gepolariseerde Xperio brillenglazen laten alleen verticaal licht door het glas en blokkeren die vervelende schitteringen.

“Effectieve bescherming tegen de schitteringen van gereflecteerd zonlicht: voor een comfortabel zicht, meer contrast en optimale kleurwaarneming.”

Ideaal tijdens het autorijden

Veel mensen nemen vandaag de wagen. Automobilisten hebben vaak last van schitteringen door reflecties op een nat wegdek, dashboards en via andere auto’s. Xperio brillenglazen elimineren deze hinderlijke schitteringen.

De beste UV-bescherming onder de zon

De Xperio gepolariseerde-technologie heeft de hoogste mogelijke UV-beschermingsfactor. Dat maakt de Xperio gepolariseerde-technologie perfect voor iedereen met gevoelige ogen en voor mensen die last hebben van fel licht, bijvoorbeeld na een operatie.

Kristalhelder water

Met Xperio gepolariseerde zonneglazen zie je natuurlijk en comfortabel tijdens water- en wintersport. De hinderlijke reflecties van de zon via water, sneeuw en ijs worden geminimaliseerd. Geniet van een optimale sportbeleving zonder vervelende schitteringen.