luxe & veelzijdig

Entourage of 7

Entourage of 7 is in 2007 opgericht in Los Angeles door Jakob Talbo. De invloeden van ‘the City of Angels’ zijn dan ook duidelijk terug te vinden in de luxemonturen van dit brillenmerk: een multiculturele omgeving waar vooruitgang wordt gevierd, en moed en creativiteit worden gestimuleerd. Entourage of 7 streeft ernaar prachtige monturen te ontwikkelen voor rock n’ rollers, geliefden en zondaars op Venice Beach – de geboorteplaats van Entourage of 7. 

Entourage of 7

De ontwerpfilosofie is gericht op Los Angeles, maar het merk staat ook open voor innovaties uit andere delen van de wereld. De monturen van Entourage of 7 worden geproduceerd in Japan en Denemarken, waarbij gebruik wordt gemaakt van een unieke mix van traditie en geavanceerde technologie. Van klassieke scharnieren met dubbele klinknagels gehamerd in frames van zylacetaat tot lasergesneden aluminiumlegeringen in titanium. Dat steeds met respect voor zowel de vintage-tradities als de vooruitgang. 

Entourage of 7

Entourage of 7 monturen

Entourage of 7 baseert zijn ontwerpfilosofie op het erfgoed van Los Angeles eyewear. Maar de ontwerpers staan altijd open voor nieuwe ideeën. Net zoals de stad Los Angeles, blijft het werk in beweging. Oprichter van Entourage of 7, de Deen Jakob Talbo, is nog steeds het hoofd van de ontwerpafdeling. Het merk is sinds 2013 onderdeel van Bellinger House.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl