luxueus, glamorous & sexy

Tom Ford

Een streling voor het oog, perfect draagcomfort en een expressie van je persoonlijkheid dankzij speciale kleuren en vormen. Dat zijn de monturen van Tom Ford. Dit luxemerk behoort wereldwijd tot het topsegment en is uitgegroeid tot één van de meest populaire en toonaangevende merken in de modewereld. 

Tom Ford

De nieuwe Tom Ford brillencollectie is geïnspireerd op vormen uit de jaren ’50 en ’70. De gedurfde en strakke volumes worden gekenmerkt door fijne combinaties van acetaat en metaal, waardoor de bril uniek en direct herkenbaar is. De nieuwe lijn bevat iconische details en concepten, zoals het metalen ‘T’-logo op het voorpaneel en het beroemde oneindigheidssymbool.

Tom Ford

Tom Ford monturen

De Amerikaan Tom Ford volgde opleidingen in kunst en architectuur. Hij deed jarenlang ervaring op bij de meest exclusieve merken in de wereld van damesmode en luxeaccessoires. Hij is dan ook al regelmatig bekroon met prestigieuze internattionale prijzen. 

De brillencollectie bestaat ui verschillende monturen met Blue Blocklenzen, die vermoeide ogen door langdurige blootstelling aan blauw licht voorkomen en verminderen. De brillen verhogen niet alleen het comfort, maar maken ook je look af met een uniek modeaccessoire. De monturen bootsen de zonnebrilstijl na via vergelijkbare details, vormen en de tijdloze elegantie van het merk. 

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl