Enkelvoudige brillenglazen

Enkelvoudige of unifocale brillenglazen zijn op één sterkte geslepen. Ze corrigeren zowel ver- als bijziendheid. Daarmee staan ze tegenover een multifocaal brillenglas, waarin meerdere sterktes zijn verwerkt. Enkelvoudige glazen zijn de oplossing voor verziendheid en bijziendheid.

Meer weten over enkelvoudige brillenglazen? Lees verder of maak een afspraak bij een opticien in jouw buurt.

Enkelvoudige

Enkelvoudige glazen

Enkelvoudig is bij Oogwereld zeker niet hetzelfde als eenvoudig. We hebben een breed assortiment kwalitatieve enkelvoudige brillenglazen in verschillende prijsklassen. Hetzelfde geldt voor de coatings, van de ontspiegelingslaag tot de beschermende hardingslaag. Jij bepaalt volledig zelf de prijs-kwaliteitsverhouding.

Welk glas je ook kiest, je krijgt er gratis een professionele oogmeting, een persoonlijke advies en een superieure service bij. Kom langs en ontdek jouw mogelijkheden.

Eyezen enkelvoudige glazen

Door ons drukke, digitale leven kijken we dagelijks intensief naar diverse digitale schermen. Deze dagelijkse schermtijd is zwaar voor je ogen en kan digitale oogvermoeidheid veroorzaken. Dit betekent dat je brillenglazen nodig hebt die deze digitale levensstijl ondersteunen. Met Eyezen brillenglazen op sterkte heb je een scherper zicht dan met standaard enkelvoudige brillenglazen. Bovendien biedt Eyezen dé oplossing voor jouw digitale levensstijl door je ogen meer rust te geven en zo de vermoeidheid van je ogen te verminderen. Zo geniet je zorgeloos van jouw digitale levensstijl.