Opticien Antwerpen

Oogwereld Brillenmarkt

Schuttershofstraat 20

Antwerpen

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak! En kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Afspraak maken

Lenzen webshop

Openingstijden

Maandag10u - 18u

Dinsdag10u - 18u

Woensdag10u - 18u

Donderdag10u - 18u

Vrijdag10u - 18u

Zaterdag10u - 18u

Open op de eerste zondag van de maand (13u-18u)

De beste oogoplossing komt van onze specialisten

Specialisaties van Brillenmarkt

Naast dat je bij ons terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties.

Over Oogwereld Brillenmarkt

Brillenmarkt is de referentie op gebied van trendy kwaliteitsoptiek in het Antwerpse. Door onze passie voor het vak streven we ernaar iedere klant een comfortabel zicht te leveren die bovendien zijn persoonlijkheid ondersteunt.

METING

We beschikken over twee meetruimtes om een snelle en efficiënte oogmeting te kunnen  garanderen. Onze opticiens/optometristen maken gebruik van de ZEISS.

I-Profilerplus als screening en vervolgens meten ze volgens de klassieke methode uw correctie op.  Zowel voor ver, nabij en tussenzicht, dit alles met de meest geavanceerde technieken.

Na het uitzoeken van het juiste montuur en het opmeten van de exacte correctie, adviseert onze opticien u het juiste ZEISS-brillenglas.

CONTACTLENZEN

Ook de (toekomstige) lensdrager helpen wij graag professioneel verder. Hiervoor hebben we onze eigen webshop. Voor een zichtcontrole, heraanpassing of eerste aanpassing werken wij steeds op afspraak. Om een afspraak te maken neemt u contact op met de Brillenmarkt of raadpleegt u onze online agenda.

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open