Opticien Tervuren

Oogwereld Martens Tervuren

Leuvensesteenweg 3

Tervuren

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak! En kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Een oogmeting of leesaanpassing is een dienst die wij aanbieden om u de beste zorg te bieden. Houd er rekening mee dat hier kosten aan verbonden zijn.

Afspraak maken

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag9u30-12u30 & 13u-18u

Woensdag9u30-12u30 & 13u-18u

Donderdag9u30-12u30 & 13u-18u

Vrijdag9u30-12u30 & 13u-18u

Zaterdag9u30 -17u

ZondagGesloten

We think you are spectacular

Maak kennis met jullie favoriete opticiens in Tervuren!

Lieve
Opticien
Caroline
Opticien / Optometrist / Contactlensaanpasser
Amira
Opticien / Optometrist / Contactlensaanpasser / Winkelverantwoordelijke

Specialisaties van Tervuren

Naast dat je bij ons terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen, sportbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties.

Trendy monturen in Tervuren

Optiek Dirk Martens is al meer dan 35 jaar een vaste waarde in het hartje van Tervuren. Onze zaak staat bekend voor onze professionele aanpak en ons ruim assortiment aan monturen. Wij nemen graag de tijd om u te adviseren bij de keuze van uw montuur en de daarbij horende glazen. In onze zaak wordt u verder geholpen in het Nederlands, het Frans en het Engels.

Onze zonnebrillencollectie

Niets zo leuk als de zon die schijnt. Niets zo vervelend als de zon die recht in uw ogen schijnt. Tenzij u een zonnebril draagt natuurlijk. Bekijk hier onze merken of kom een kijkje nemen in onze zaak.

Onze kinderbrillencollectie

Bij Optiek Dirk Martens kan u ook kiezen uit een assortiment kinderbrillen. Altijd volgens de laatste trends! Wilt u de brillen ook passen op het hoofd van uw kids of kleinkinderen? Bezoek dan onze winkel in Tervuren!

Een selectie van onze merken

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open