Opticien Leuven

Oogwereld Mertens Leuven

Leuvensestraat 1

Leuven

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak! En kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Afspraak maken

Lenzen webshop

Verrekijker webshop

Openingstijden

Maandaggesloten

Dinsdag10u - 18u

Woensdag10u - 18u

Donderdag10u - 18u

Vrijdag10u - 18u

Zaterdag10u - 17u

ZondagGesloten

Uw opticien in Kessel-lo, op 100 meter van Leuven Station!

Maak kennis met jullie favoriete opticiens in Leuven

Kristin
Opticien / Optometrist / Contactlensspecialist
Katia
Opticien / Optometrist / Verrekijkerspecialist / Loepen / Herstellingen
Kristine
Opticien / Optometrist / Verrekijkerspecialist
Els
Opticien / Optometrist / Contactlensspecialist / Winkelverantwoordelijke
Patty
Opticien / Optometrist
Ellen
Opticien / Optometrist

Specialisaties van Mertens

Naast dat je bij ons terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen, sportbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties.

Mertens bestaat sinds 1985.

Dirk Mertens begon toen zorgvuldig te bouwen aan wat nu Oogwereld Optiek Mertens is. De speciaalzaak voor brillen, zonnebrillen, contactlenzen en verrekijkers in de regio Leuven.

Enkele jaren later kwam Kristin Van Look erbij. Eerst op halftijdse basis, maar snel werd duidelijk dat een voltijdse hulp geen overbodige luxe was. Door de jaren heen werd Kristin mee de drijvende kracht achter Optiek Mertens. Contactlenzen aanmeten is en blijft haar "ding". Geen uitdaging is haar te groot!.

Weer enkele jaren later, in 1995, werd het tijd ons kleine team nogmaals te versterken. Katia Covens is sindsdien verantwoordelijk voor onze werkplaats en draait natuurlijk ook mee in de verkoop. Zij zorgt er onder andere voor dat uw bril correct gemaakt wordt.

In 2010 is Kristine Van der Planken ons team komen vervoegen. Kristine zal u adviseren en helpen bij de keuze van uw nieuwe bril. Tevens zorgt zij ervoor dat alle bestellingen correct worden uitgevoerd.

U merkt het, hoewel we allen in elk subgebied goed onze draai vinden, heeft ieder van ons zijn specialiteiten en zijn er bepaalde zaken die hij of zij met nog net dat tikkeltje extra inzet voor mekaar krijgt.

Daarnaast beschikken wij ook over de allermodernste apparatuur zodat wij u steeds het best mogelijke eindproduct afleveren. Met Activisu kunnen we - op een uiterst professionele manier - de perfecte metingen uitvoeren om de brillenglazen perfect te monteren.

Deze hoge eisen stellen we niet enkel aan onszelf en de apparatuur, maar ook aan onze winkel. Daarom hebben we deze in 2010 volledig gerenoveerd!. Het was een jaar van bouwen, verbouwen en verhuizen, maar we zijn nu nog uitermate fier op het resultaat dat mag gezien worden. En we hebben ondervonden dat onze dienstsverlening in de nieuwe omgeving er nog op vooruitging. Uiteraard hebben we ook aan de allerkleinsten gedacht, zij kunnen zich naar hartenlust uitleven in de ruime speelhoek.

Indien u de kans nog niet had om langs te komen wees dan zeker welkom en geniet vrijblijvend van een heerlijke kop koffie of een glas water!

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open