Opticien Beveren-Waas

Oogwereld Onghena Beveren

Grote Markt 11

Beveren-Waas

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak!

En kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Afspraak maken

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag 10u-18u

Woensdag10u-18u

Donderdag10u-18u

Vrijdag10u-18u

Zaterdag10u-17u

ZondagGesloten

De beste oogoplossing komt van onze specialisten

Maak kennis met jullie favoriete opticiens in Beveren-Waas!

Pieter
Opticien / Optometrist / Winkelverantwoordelijke
Valerie
Opticien / Optometrist
Jana
Opticien / Optometrist

Specialisaties van Onghena Beveren

Naast dat je bij ons terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties.

Een familiebedrijf dat sinds 1973 een hart heeft voor alles wat met zien te maken heeft. We zijn ondertussen een hecht team die elke dag paraat staan om u met het juiste advies bij te staan. Aan het roer staan Elke en Pieter Onghena, samen gaan we elke dag voor nog beter.

Uw ogen meten is ook ons vak. Opvolging van uw correctie of gewoon een nieuwe oogmeting voor nieuwe glazen, contactlenzen of een nieuwe bril doen we met veel plezier. Elk lid van ons team is gediplomeerd en kan uw ogen dus nauwkeurig meten. We werken nauw samen met de oogartsen, zo is het zeker een goed idee om regelmatig de medische conditie van uw ogen te laten controleren bij de oogarts. Wij zullen u bij de minste twijfel ook altijd doorverwijzen naar een oogarts, uw ogen zijn tenslotte zeer kostbaar.

Het eindigt bij ons niet bij de aankoop. We kunnen er niet genoeg de nadruk op leggen dat u altijd welkom bent bij ons voor naservice, vragen, oplossingen, reparaties of gewoon eerlijk advies bij een heerlijke kop koffie.

U bent steeds welkom, kom vrijblijvend eens langs.

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open