Tot 1 juni 2024 kan je genieten van onze voorjaarspromotie! Zonneglazen op sterkte cadeau bij aankoop van een complete bril!*

Opticien Sint-Andries

Oogwereld Talpa Brugge

Gistelsesteenweg 474

Sint-Andries

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak!

En kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Afspraak maken

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 9u -12u30 & 13u30-18u

Woensdag 9u -12u30 & 13u30-18u

Donderdag 9u -12u30 & 13u30-18u

Vrijdag 9u -12u30 & 13u30-18u

Zaterdag 10u -17u

Zondag Gesloten

De juiste match tussen brillenglas, montuur en jouw levensstijl! Bij Oogwereld Talpa Brugge zoeken wij dé bril of zonnebril die bij jou past!

Maak kennis met jullie favoriete opticiens in Brugge

Wendy
Opticien / Optometrist / Winkelverantwoordelijke
An
Opticien / Optometrist

Specialisaties van Brugge

Naast dat je bij ons terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties.

Bij Oogwereld Talpa in Brugge gaan we voor niets minder dan optimaal zien! Onze hoogopgeleide opticiens in Brugge voorzien je van de beste oplossing voor je ogen. Ben je op zoek naar een accurate oogmeting, passend montuur, de juiste brillenglazen, kinderbril of een trendy zonnebril? Kom langs in onze winkel en laat je persoonlijk en onafhankelijk adviseren door onze experts! 

Over Oogwereld Talpa Brugge

Net buiten het pittoreske Brugge ligt het iets rustigere Sint-Andries. Het is daar waar vroeger Optiek Monset reeds 40 jaar gehuisvest was langs de Gistelse Steenweg. Bij de overname van Optiek Monset werd al snel beslist om met Optiek Talpa naar een ruimer pand te verhuizen, maar wel in de nabijheid van de vorige locatie te blijven. En zo kreeg op 8 juni 2019 het vroegere pand van Game Mania een nieuwe bestemming en deed Optiek Talpa Brugge er de deuren open. Niets dan voordelen: dicht bij de vroegere locatie, meer parkeergelegenheid, een ruimer pand, betere bereikbaar voor rolstoelgebruikers en vlak bij de bushalte.

Een selectie van onze merken

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open