Opticien Evergem

Oogwereld Talpa Evergem

Hoeksken 66

Evergem

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak!

En kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Afspraak maken

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag 9u-12u30 & 13u30-18u

Woensdag9u-12u30 & 13u30-18u

Donderdag9u-12u30 & 13u30-18u

Vrijdag9u-12u30 & 13u30-18u

Zaterdag10u - 17u

ZondagGesloten

Bij Oogwereld Talpa gaan we voor niets minder dan optimaal zien!

Ontdek jullie favoriete opticiens in Evergem

Rika
Opticien
Marc
Opticien

Specialisaties van Talpa Evergem

Naast dat je bij ons terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties.

Oogwereld Talpa Evergem

Bij Optiek Talpa in Evergem gaan we voor niets minder dan optimaal zien! Onze hoogopgeleide opticiens in Evergem voorzien je van de beste oplossing voor je ogen. Ben je op zoek naar een accurate oogmeting, passend montuur, de juiste brillenglazen, kinderbril of een trendy zonnebril? Kom langs in onze winkel en laat je persoonlijk en onafhankelijk adviseren door onze experts!


Over Optiek Talpa Evergem - Sinds 1966

Net buiten het bruisende Gent ligt het iets landelijkere Evergem waar Mr. Van Bossele zich in 1966 als enige in de wijde omgeving vestigde als opticien-optometrist. In het eerste jaar huurde hij een pand, maar kort daarna heeft hij zijn eigen winkel geopend op het Hoeksken. In 1981 kreeg hij de kans om een nieuwbouw te zetten op de plaats van een oude pastorij. Hij koos voor een toch wel gedurfde stijl omdat hij iets opvallends en moderns wou. Iets wat ongezien was in die tijd, zodat iedereen het onmiddellijk zou herkennen. Enkele jaren geleden is de zaak dan tot Oogwereld Talpa Evergem omgetoverd. Tot op de dag van vandaag vind je er nog altijd de unieke stijl terug die er toen met hart en ziel werd ingestoken.

Een selectie van onze merken

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open