Tot 1 juni 2024 kan je genieten van onze voorjaarspromotie! Zonneglazen op sterkte cadeau bij aankoop van een complete bril!*

Opticien Mol

Oogwereld Talpa Mol

Rondplein 9

Mol

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak!

En kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Afspraak maken

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag 9u-12u30 & 13u30-18u

Woensdag9u-12u30 & 13u30-18u

Donderdag9u-12u30 & 13u30-18u

Vrijdag9u-12u30 & 13u30-18u

Zaterdag10u-17u

ZondagGesloten

De beste oogoplossing komt van onze specialisten

Maak kennis met jullie favoriete opticiens in Mol

Griet
Opticien / Optometrist / Winkelverantwoordelijke

Specialisaties van Talpa Mol

Naast dat je bij ons terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties.

Met zijn Molse meren en talrijke fietsroutes doorheen het groene landschap, is Mol zowat de meest toeristische trekpleister van de Kempen. Oogwereld Talpa Mol is sinds 2016 gehuisvest in een nieuw opgetrokken gebouw, waar plaats werd voorzien voor verschillende handelspanden en appartementen. Onze winkel is gelegen aan het Rondplein – dé place to be voor allerlei activiteiten. Op dinsdag de wekelijkse markt, een jaarlijkse kermis, een dierenmarkt op zondag, de lichtstoet in september … Noem maar op, Mol leeft! Maar wanneer deze activiteiten het plein niet vullen, is dit de perfecte plek om je auto vlak voor de optiekzaak te parkeren en binnen te springen voor een herstelling, oogmeting of een nieuwe bril.

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open