Opticien Westerlo

Oogwereld Talpa Westerlo

Grote Markt 20

Westerlo

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak!

En kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Afspraak maken

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 9:00 -12.30 & 13.30-18u

Woensdag 9:00 -12.30 & 13.30-18u

Donderdag 9:00 -12.30 & 13.30-18u

Vrijdag 9:00 -12.30 & 13.30-18u

Zaterdag 10:00 -17.00

Zondag Gesloten

De beste oogoplossing komt van onze specialisten

Maak kennis met jullie favoriete opticiens in Westerlo

Steffie
Opticien / Optometrist / Contactlensspecialist / Winkelverantwoordelijke
Karolien
Opticien

Specialisaties van Westerlo

Naast dat je bij ons terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties.

Over Oogwereld Talpa Westerlo

Hoogopleide opticiens

Bij Oogwereld Talpa te Westerlo gaan we voor niets minder dan optimaal zien! Onze hoogopgeleide opticiens in Westerlo voorzien je van de beste oplossing voor je ogen. Ben je op zoek naar een accurate oogmeting, passend montuur, de juiste brillenglazen, kinderbril of een trendy zonnebril? Kom langs in onze winkel en laat je persoonlijk en onafhankelijk adviseren door onze experts!

Vaste waarde in Westerlo

Steffie en Karolien vormen de perfecte tandem in Westerlo. Gedreven door vakkennis, ervaring, dynamisme, stijlgevoel en commerciële flair begeleiden zij jullie naar de beste en meest kwalitatieve keuze voor je zicht. In de meetruimte is het alle ernst troef, want dit is het hart van de optiekzaak. Zo worden er oplossingen gezocht, de juiste glazen en de nieuwste modellen voorgesteld. En dit steeds in een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Steffie is van dinsdag tot en met zaterdag in de zaak te vinden. Karolien verkiest om op woensdag thuis te zijn en zo ervoor te zorgen dat ze een goede work-life balance heeft. Beide dames komen van Herentals om jullie met hun stralende glimlach te verwelkomen.

In hartje Westerlo, de parel van de Kempen

Westerlo staat misschien wel beter bekend als ‘de Parel van de Kempen’. Hier bevond zich een oud gerestaureerd pand dat eerst dienstdeed als kapsalon en later als parfumerie; tot Mr. Persoons er zijn intrek nam met zijn optiekzaak. Toen hij met pensioen ging, heeft Optiek Talpa de zaak overgenomen en het geheel in een hedendaags jasje gestoken. We bevinden ons op de Grote Markt, waar je gratis kan parkeren en waar de wekelijks markt op woensdag nog steeds veel volk lokt.


Een selectie van onze merken

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open