Opticien Lanaken

Oogwereld Van Tilborg

Stationsstraat 87/bus 1

Lanaken

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak! Kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Afspraak maken

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag9u - 18u

Woensdag9u - 18u

Donderdag9u - 18u

Vrijdag9u - 18u

Zaterdag9u - 17u

ZondagGesloten

Kwaliteitsbrillen & accurate metingen maken het verschil

Maak kennis met jullie favoriete opticiens in Lanaken

Marleen
Glasadvies, verkoop, contactlenzen & hoorapparaten
Stephan
Opticien, Optometrist, contactlensaanpasser, verkoop & atelier, winkelverantwoordelijke
Seema
Opticien, verkoop
Antje
Audiologe

Specialisaties bij Oogwereld Van Tilborg

Naast dat je bij ons terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen, sportbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties.

Over Oogwereld Van Tilborg

Kwaliteitsbrillen maken het verschil

Sinds 1982 is Optiek van Tilborg dé speciaalzaak in de regio voor brillen, zonnebrillen, contactlenzen en een vaste waarde in het centrum van Lanaken. Onze zaak staat bekend voor onze professionele aanpak en ons ruim assortiment. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw montuur en daarbij horende glazen. 

De juiste lens voor uw ogen

Oogwereld van Tilborg is al jarenlang een specialist in contactlenzen. Wij passen alle types lenzen aan en zorgen ook voor de nodige controles. Advies en een persoonlijke contactlensaanpassing zijn namelijk van groot belang.

Nauwkeurige oogmetingen dankzij kennis én hoogtechnologische apparatuur

Bij ons bent u aan het juiste adres: een gediplomeerd opticien-optometrist voert een grondige oogmeting uit. We meten uw ogen nauwkeurig met hoogtechnologische apparatuur. Op basis van de resultaten adviseren wij u de brillenglazen en tevens het montuur die het beste passen bij u en uw behoeften. Een optometrisch onderzoek duurt ongeveer 30 minuten. Daar kan u een afspraak voor maken. 

Hoorzorg 

Ze zijn uniek, die oren van u. Dus wanneer uw gehoor erop achteruit gaat, hebt u nood aan een oplossing op maat. Samen met Laperre, reeds meer dan 70 jaar de referentie in oplossingen voor het gehoor adviseert onze audiologe u de aanpassing van hoorapparaten. 

In een aparte hoorzone kunt u terecht voor uw gehoorproblemen. Na een uitgebreide screening wordtu u geholopen bij dekeuze van uw hoortoestel. Aangepast aan uw oren en uw budget. Een hoortoestel is ook steeds op proef. Bent u nog niet bij een neus-keel-oogarts geweest, dan kan uw gehoor geheel vrijblijvend en gratis laten testen. Dit na afspraak. Contacteer ons en wij laten zo snel mogelijk iets weten. 


Een selectie van onze merken

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open