Exclusief WOOW event op vrijdag 5 april en zaterdag 6 aprilSchrijf je hier snel in

 

Opticien Oostende

Oogwereld Vancoppenolle

Peter Benoitstraat 7

Oostende

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak!

En kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Afspraak maken

Openingstijden

Maandag9u-12u & 13u30-18u

Dinsdag9u-12u & 13u30-18u

Woensdag9u-12u & 13u30-18u

Donderdag9u-12u & 13u30-18u

Vrijdag9u-12u & 13u30-18u

Zaterdag9u-12u

ZondagGesloten

De beste oogoplossing komt van onze specialisten

Annelien
Opticien / Optometrist
Pieter
Opticien / Optometrist
Jean-Marie
Opticien / Optometrist

Specialisaties van Vannoppenolle

Naast dat je bij ons terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties.

Bij Vancoppenolle gaan we voor niets minder dan optimaal zien!

Onze hoogopgeleide opticiens in Oostende voorzien je van de beste oplossing voor je ogen. Ben je op zoek naar een accurate oogmeting, passend montuur, de juiste brillenglazen, kinderbril of een trendy zonnebril? Kom langs in onze winkel en laat je persoonlijk en onafhankelijk adviseren door onze experts!

Hedendaagse monturen

Steeds meer mensen zien een bril niet meer alleen als een hulpmiddel om goed te zien, maar ook als een belangrijke modeaccessoire dat met zorg moet gedragen worden.

Uiteraard werken we dan ook met de beste en meest modebewuste leveranciers samen, zo zijn we zeker van de kwaliteit die we afleveren.

Over Vancoppenolle Brillen

Oostende wordt ook wel eens de ‘koningin der badsteden’ genoemd. Maar het is vooral ook de plek waar het allemaal begon voor Vancoppenolle Brillen en Optiek Talpa. Eind jaren 70 werd een polikliniek gebouwd waar een 15-tal specialisten zich vestigden. Dit werd begin jaren 80 terug gereduceerd tot enkel nog een oogartsen- en een tandartsenpraktijk.

Rond 2000 werden de plannen herbekeken en namen een moderne thuiszorgwinkel en onze optiekzaak de vroegere gebouwen van de polikliniek in. In 2008 kwam er een totaalrenovatie van de thuiszorgwinkel en werd de optiekzaak aangepast naar een hedendaags concept waar kwaliteit, persoonlijke service en klantvriendelijkheid primeren. 

Een nieuwe stap

Een nieuwe stap: Sinds 2023 maakt Vancoppenolle Brillen uit van de Oogwereld groep: een groep van hoogwaardige optiekzaken. Deze optiekzaken zijn met zorg geselecteerd op het gebied van lokale waarde, kwaliteit in producten en hoogwaardige opticiens.

ONS TEAM BLIJFT HETZELFDE

Je kan rekenen op dezelfde vertrouwde gezichten in de winkel. Ons team blijft zich met dezelfde passie, kennis en betrokkenheid in zetten voor de kijkoplossing voor jou. 

UITBREIDING VAN ONZE EXPERTISE

Door ons aan te sluiten bij de Oogwereld Groep breiden wij onze expertise uit. Zo kunnen wij gebruikmaken van kwaliteitsopleidingen en de meest innovatieve apparatuur. Dit stelt ons in staat jouw ogen nog preciezer te meten en altijd het juiste advies te kunnen geven.


Een selectie van onze merken

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open