Opticien Mol

Oogwereld Zwijsen Mol

Laar 23

Mol

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak! En kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Afspraak maken

Lenzen webshop

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag10u - 18u

Woensdag10u - 18u

Donderdag10u - 18u

Vrijdag10u - 18u

Zaterdag10u - 17u

ZondagGesloten

De 3 belangrijkste waarden die we hanteren zijn comfort, kijkbehoefte en esthetiek.

Maak kennis met jullie favoriete opticiens in Mol!

Maarten
Opticien/ Optometrist / Winkelverantwoordelijke
Nette
Opticien/ Optometrist/ Contactlensaanpasser

Specialisaties van Oogwereld Zwijsen

Naast dat je bij ons terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties.

Over Oogwereld Zwijsen Mol

  • 58 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • High-precision oogtesten
  • Gewenningsgarantie

Zwijsen Mol: Brillenmode op jouw maat!

Jouw zicht en uitstraling is de focus bij Zwijsen Mol. In onze winkel te Mol hebben wij een uitgebreid aanbod aan contactlenzen, monturen en multifocale lenzen. Onze experts helpen je graag verder om de perfecte oplossing te vinden die niet alleen je zicht verbetert, maar ook perfect aansluit op jouw persoonlijke stijl.

Wij gaan niet licht over jouw zicht

De 3 belangrijkste waarden die we bij Oogwereld Zwijsen hanteren zijn comfortkijkbehoefte en esthetiek. Onze experts staan je bij met de meest vergaande begeleiding tijdens de aankoop en service na aankoop van een bril en/of contactlenzen. 

Oogtest met perfect resultaat 

Voor een oogtest hoef je niet direct bij een oogarts te gaan. Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur om je de perfecte oogtest aan te bieden.

Met het gloednieuwe Visioffice 2 bepalen we de positie van je ogen evenals de specifieke eigenschappen van het brilmontuur. Om de glazen van je nieuwe bril op de meest secure manier te monteren en een gepersonaliseerde look te garanderen, gebruiken we onze ultramoderne slijpmachine.


Een selectie van onze merken

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open