Opticien Sint-Niklaas

Oogwereld Zwijsen Sint-Niklaas

Stationsstraat 6

Sint-Niklaas

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak!

En kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Afspraak maken

Lenzen webshop

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag10u - 18u

Woensdag10u - 18u

Donderdag10u - 18u

Vrijdag10u - 18u

Zaterdag10u - 17u

ZondagGesloten

Ontdek onze high-precision oogtesten & gewenningsgarantie

Specialisaties van Sint-Niklaas

Naast dat je bij ons terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen, sportbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties.

Zwijsen Sint-Niklaas: Brillenmode op jouw maat!

Jouw zicht en uitstraling is de focus bij opticien L. Zwijsen Optics. In onze winkel te Sint-Niklaas hebben wij een uitgebreid aanbod aan contactlenzen, monturen en multifocale lenzen. Onze experts helpen je graag verder om de perfecte oplossing te vinden die niet alleen je zicht verbetert maar ook perfect aansluit op jouw persoonlijke stijl.

Wij gaan niet licht over jouw zicht

De 3 belangrijkste waarden die we bij Oogwereld Zwijsen hanteren zijn comfortkijkbehoefte en esthetiek. Onze experts staan je bij met de meest vergaande begeleiding tijdens de aankoop en service na aankoop van een bril en/of contactlenzen. 

Oogtest met perfect resultaat 

Voor een oogtest hoef je niet direct bij een oogarts te gaan. Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur om je de perfecte oogtest aan te bieden.

Met het gloednieuwe Visioffice 2 bepalen we de positie van je ogen evenals de specifieke eigenschappen van het brilmontuur. Om de glazen van je nieuwe bril op de meest secure manier te monteren en een gepersonaliseerde look te garanderen, gebruiken we onze ultramoderne slijpmachine.

Lenzen bijbestellen online?

Bezoek onze contactlenzen webshop.

Een selectie van onze merken

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open