voorkom bijziendheid met de 20-20-2 regel

Daglenzen zijn ideaal voor dagelijks gebruik en om te dragen tijdens het sporten of vakantie! Je zet iedere keer een schoon en fris paar daglenzen in en aan het einde van de dag gooi je ze gewoon weg. De lenzen zijn niet alleen comfortabel maar ook simpel en gemakkelijk in het gebruik en je hebt geen vloeistoffen nodig. Ze vormen een perfecte combinatie met een zonnebril. Samen bieden ze een uitstekende bescherming tegen het scherpe zonlicht en je ziet er bovendien ook nog eens trendy uit.

Van 5 t/m 16 juli 2022 kun je kosteloos bij ons daglenzen aanmeten en ontvang je een gratis setje proeflenzen!*
 

Maak een afspraak zodat wij samen naar de beste kijkoplossing voor jou kunnen zoeken in de wereld van contactlenzen.

* Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Voorkom bijziendheid met

20-20-2 regel

De schermtijd van kinderen is nog nooit zo hoog geweest. Kinderen staren dagelijks urenlang naar een beeldscherm, niet alleen op school maar ook daarbuiten.

De 20-20-2 regel kan binnen deze situaties eenvoudig toegepast worden. Het houdt in, na 20 minuten schermtijd (bijvoorbeeld op een mobiele telefoon, laptop of tablet), 20 seconden in de verte kijken én op een dag 2 uur buiten besteden.

Genoeg tijd buiten doorbrengen is belangrijk, vooral voor kinderen. Je ogen schakelen buiten namelijk constant tussen verschillende afstanden en ze worden blootgesteld aan daglicht. Tijd om lekker buiten te gaan spelen dus!

Benieuwd hoe het staat met de gezondheid van de ogen van jouw kind? Maak een afspraak bij één van de winkels bij jou in de buurt. Wil je een afspraak maken voor een kind <12 jaar oud? Graag verzoeken we je deze afspraak telefonisch te maken. 

Voorkom bijziendheid met