Brillenglazen op sterkte

Op zoek naar brillenglazen op sterkte? Bij Oogwereld heb je keuze uit een ruim aanbod aan monturen waarin we jouw glazen op sterkte inpassen.

Wil je meer weten over de brillen op sterkte? Ontdek hieronder meer of vraag informatie bij een van de winkels in jouw buurt

BOTTEGA VENETA

Brillen op sterkte

Heb je moeilijkheden om voorwerpen scherp te zien van dichtbij? Of zie je niet verder dan twee meter? Of je nu last hebt van bij- of verziendheid, Oogwereld voorziet je van de perfecte brillenglazen op sterkte.

Maak een afspraak

Vind jouw opticien

Brillen op sterkte: zien en gezien worden

Er zijn twee dingen die echt belangrijk zijn aan uw bril: zien en gezien worden.

Vrijheid, blijheid, luidt het devies in de hedendaagse brilmode. Alles kan en alles mag, of het nu kunststof, metaal, dunne randen, dikke randen, groot of klein, felle kleuren of zachte tinten betreft. Meer en meer brildragers hebben de dag van vandaag heel verschillende modellen.

Het is dan ook veel verrassender en leuker om het ene moment een dunne metalen bril te dragen en het andere moment een heel ander gezicht te creëren met een kunststof montuur. Bij de metalen monturen is het vederlichte, supersterke titanium stilaan de norm.

De kunststofglazen hebben de randloze bril jaren terug weer volop in de aandacht gebracht. Deze brillen blijven ook vandaag het alternatief voor diegenen die een onopvallende bril wensen.

Voor elk wat wils

Of het nu gaat om een leesbril, vertebril of zonnebril: u wilt uw zicht verbeteren én er toch modieus uitzien. Uw bril bepaalt toch uw uitstraling en de look van uw hele gezicht. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment leuk ogende en goed zittende monturen. Optiek Mertens staat bekend om zijn breed gamma merkbrillen. Maar ook voor een goedkopere bril kan je bij ons terecht.

Wij staan klaar om u te helpen die bril te kiezen die u net die unieke look geeft! We geven u volledig vrijblijvend professioneel advies op maat. En natuurlijk voldoen al onze brillen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Breng ons zonder enige verplichting een bezoek en ontdek onze enorme brillencollectie.

Op zoek naar een bril voor uw kinderen? Lees meer over kinderbrillen.

Maak een afspraak

Vind jouw opticien