Kinderbrillen

Een goed zicht is belangrijk voor iedereen, maar zeker voor kinderen. Vandaag was een kinderbril uitzoeken nog nooit zo makkelijk.  Brillen zijn vandaag hip waardoor de verschillende modellen veel leuker zijn geworden. Een kopie van de bril van mama of papa? Of toch een kleurrijke, speelse bril? Keuze genoeg!

Bij de opticiens van Oogwereld hebben we altijd meer dan voldoende keuze in alle prijsklassen, zodat ook de kleinsten hun zin vinden. Meer weten over kinderbrillen? Lees verder of informeer in de winkel.

Kinderbrillen

Kinderbrillen

Kinderen spelen graag en veel. Een kinderbril moet dus tegen een stootje kunnen. Een goed exemplaar is stevig en voorzien van flexveren. Voor kleinere kinderen zijn krulveren raadzaam, net zoals een vast neusstukje. Oogwereld adviseert daarnaast ook lichte monturen, zoals titanium. Die zijn oersterk, buigzaam en allergievrij. Wat glas betreft, raden we kunststof glas en ontspiegeld glas aan. Bij hoge sterkte reduceren we de dikte. Vind je het moeilijk om een goede keuze te maken? De medewerkers van Oogwereld adviseren je graag – op basis van hun visie en ervaring - welk type bril het beste bij jouw kind past.

Juniorplan

Met het Juniorplan van Oogwereld zijn voor kinderen t/m 12 jaar de glazen gratis, inclusief ontspiegeling en hardingslaag. Laat je in de winkel informeren over de voorwaarden en mogelijkheden.

Onze merken

Wij hebben ontzettend leuke merken voor kinderen, zoals Vingino, Star Wars en Rex en Sue. Laat je inspireren door onze kindermerken. Voor ieder is er wat wils!