industrial raw

Stoer, tijdloos en robuust. Monturen die passen bij elke gelegenheid, maar altijd nèt wat extra bevatten.

Op zoek naar een montuur binnen deze stijl? Lees verder en ontdek onze Industrial raw merken of kom langs in de winkel. 

Stijlgroep: Industrial raw

Brett

Volgens Brett schuilt in elke man een heer, maar ook een bad boy. Een bril of zonnebril moet dan ook passen bij alle situaties en kledingstijlen. De monturen van Brett vallen dan ook op door de kenmerkende contrasten en het stoere design.
Lees meer

Serengeti

Serengeti onderscheidt zich door brillen en zonnebrillen te ontwikkelen, gemaakt van de beste materialen (o.a. kunststof, roestvrij staal en titanium). De glazen zijn helder, precies en bieden het hoogste kijkcomfort door de polariserende en fotochromatische coatings.
Lees meer

Ørgreen

Ørgreen ontwikkelt eenvoudige, kwalitatief hoogwaardige monturen in prachtige kleuren. Na maar liefst 100 productieprocessen doorlopen te hebben in Japan worden de monturen nog eens handmatig gecontroleerd en geselecteerd in Kopenhagen.
Lees meer

Porsche Design

Het luxueuze lifestyle brand Porsche Design is gericht op mannen. Hun mentaliteit is en blijft compromisloos; niets is off-limit. 
Lees meer

Oakley

Een perfect op elkaar afgestemd, sportief design, gecombineerd met de hoogste kwaliteit en maximaal comfort. Monturen van Oakley zijn een echte must voor elke sportliefhebber.
Lees meer

Nike Vision

Nike Vision biedt moderne, kwalitatief hoogwaardige monturen voor sporters van alle leeftijden. De monturen bieden helderheid, comfort en een onverwachte stijl.
Lees meer

Ontdek hier onze andere bijzondere merken