bold unique

Iconische vormen en expressieve kleuren. Met deze eyecatchers onderscheid je je van de massa en laat je aan de wereld zien wat zelfvertrouwen betekent.

Op zoek naar een montuur binnen deze stijl? Lees verder en ontdek onze Bold unique merken of kom langs in de winkel. 

Bold unique

Bellinger

Geluk en passie staan centraal bij dit Deense merk. Met speelse details zijn monturen van Bellinger uniek in vorm en kleur.
Lees meer 
 


Cutler and Gross

Door het beste Italiaanse vakmanschap te combineren met een coole stijl worden al jarenlang exclusieve brillen ontwikkeld. Hierbij gelooft Cutler and Gross dat een montuur karakter moet hebben, aangezien elke klant een individu is.
Lees meer


Dutz

Simpele details en pure, eigentijdse lijnen in levendige kleuren zijn de basis voor de collecties van Dutz. Dutz is trendy en verrassend. 
Lees meer


Etnia Barcelona

Met een kleurrijk montuur van Etnia Barcelona zul je dagelijks een hoop positieve reacties krijgen! De collecties van Etnia Barcelona bestaan uit gedurfde en uitgesproken monturen in een retro en vintage stijl, voor mensen die nèt dat beetje extra zoeken.
Lees meer


Face a Face

Face a Face maakt unieke collecties waarin een perfecte balans gevonden wordt tussen kwaliteit, functionaliteit en design. Elk montuur kan beschouwd worden als een handgemaakt kunstwerk, aangezien er luxe te vinden is in elk detail. 
Lees meer


J.F. Rey

De tijdloze collecties van J.F. Rey overstijgen mode en trends. Door inspiratie te halen uit architectuur, kunst en fotografie ontstaan de meest bijzondere creaties in ontelbaar veel kleurcombinaties.
Lees meer


Res/Rei

Collecties van Res/Rei zijn steeds weer gebaseerd op een ander thema, zoals mythologie en natuur. Dit resulteert in de meest unieke monturen met verrassende kleurcombinaties en patronen.
Lees meer


Theo

Theo-monturen hebben altijd een vleugje humor en eigenzinnigheid. De ontwerpers willen zowel de opticien als de eindklant blijven verrassen en hen een unieke ervaring bieden.
Lees meer
 


Woow

Positieve energie is waar Woow om bekend staat. Met de jaren '70 als inspiratiebron ontwikkelt Woow monturen in bijzondere vormen en kleuren.
Lees meer

Ontdek hier onze andere bijzondere merken