Smart Elegance

Mykita

   	

Het jonge, Duitse merk Mykita werd in 2003 opgericht door Moritz Krueger, Philipp Haffmans, Daniel Haffmans en Harald Gottschling. Het eerste pand van Mykita betrof een voormalig kinderdagverblijf. De naam Mykita is dan ook afgeleid van 'Kita', een veelgebruikte afkorting voor 'kinderdagverblijf' in het Duits.

Inventief, onafhankelijk, nieuwsgierig en continu op zoek naar technische verbeteringen - dat is Mykita. Door verder te kijken dan de traditionele grenzen van de brillenwereld, worden collecties gekenmerkt door gedurfde ontwerpen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verfijnde kleurcomposities in zorgvuldig vervaardigde roestvrijstalen constructies.

Meer lezen
Lindberg

   	

Lindberg werd in 1969 opgericht door Poul-Jørn Lindberg. De CEO is Henrik Lindberg. In 1983 werkte Lindberg samen met architect Hans Dissing om een innovatief frame van titaniumdraad te creëren, dat verschillende designprijzen heeft gewonnen.

Lindberg is dan ook geen gewone brillenfabrikant, maar een bedrijf met een kristalheldere visie en een uitgesproken voorliefde voor minimalistische designs.

Meer lezen
Silhouette

   	

Stijlvol, tijdloos en ingetogen - dat zijn de brillen en zonnebrillen van Silhouette. Door vederlichte monturen te bieden met mooie, eenvoudige lijnen onderscheidt Silhouette zich. De collectie van Silhouette is gericht op het benadrukken van je innerlijke schoonheid, waarbij het gezicht het natuurlijke frame van de bril vormt.

Silhouette is een merk dat staat voor maximaal draagcomfort in een minimalistisch, stijlvol en tijdloos design. Hiermee brengt Silhouette de bril terug tot de essentie.

Een greep uit de collectie
Gotti

   	

Toen Götti in 1993 werd opgericht, was de focus al meteen duidelijk: innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Met Zwitsers vakmanschap en een scherp oog voor detail en kwaliteit, worden al jarenlang duurzame, premium brillen ontwikkeld.

Meer lezen