De 8 voordelen van oogwereld

Om jou goed te laten kijken, kijken wij echt naar jou. Onze opticiens staan voor persoonlijke aandacht om de best mogelijke oogzorg te kunnen bieden.

10 voordelen Oogwereld

Onze voordelen

1. Professionele oogzorg gegarandeerd 
Bij de opticiens van Oogwereld wordt specialistische oogzorg verricht door gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten of optometristen die werken met de meest geavanceerde oogmeetapparatuur. Alle oogonderzoeken staan onder toezicht en eindverantwoordelijkheid van een optometrist. 

2. Gratis deskundige oogmeting
Geen oogmetingkosten bij aankoop van een complete bril. 

3. Persoonlijk montuur- en glasadvies op maat 
Goed zien valt of staat bij perfecte glazen en het advies hierin. We geven je een duidelijk en persoonlijk glasadvies en keuzemogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Dit uiteraard met de keuze uit een ruime collectie monturen en zonnebrillen. In uiteenlopende prijsklassen, zowel trendy als klassiek. 

4. Kwaliteitsgarantie 
Oogwereld levert uitsluitend kwaliteitsproducten. We bieden dan ook garantie op monturen, zonnebrillen en brillenglazen (vraag naar de garantievoorwaarden in de winkel). 

5. Zekerheid met het Oogwereld Garantplan
Mogelijkheid tot deelname Oogwereld Garantplan. Het Oogwereld Garantplan dekt het risico op schade, verlies, diefstal en sterktewijziging van je (zonne)bril. Voor deelnemers van het Oogwereld Garantplan hebben we diverse loyaliteitsvoordelen. Vraag ernaar in de winkel!

6. Omruilgarantie brillenglazen

Kun je niet wennen aan multifocale glazen, dan kunnen deze binnen 2 maanden na de aankoop worden omgeruild. 

8. Gratis glazen met Juniorplan
Goede oogzorg is zeker voor kinderen van groot belang. Met het Oogwereld Juniorplan zijn voor kinderen t/m 12 jaar, de standaard kunststof glazen inclusief ontspiegelen en aardingslaag gratis bij aanschaf van een nieuw montuur.

We informeren je graag verder over bovenstaande voordelen en de bijbehorende voorwaarden in onze winkels.

vind jouw opticien

Maak een afspraak