Multifocale brillenglazen

Elk oog is anders. Het allerbeste zicht bereik je dan ook niet met standaard brillenglazen. Wij werken daarom met gepersonaliseerde brillenglazen. Die worden volledig op maat gemaakt voor jouw ogen én zijn ook nog eens afgestemd op de verschillende situaties in jouw leven. Dat ziet als gegoten!

Meer weten over multifocale brillenglazen? Lees verder of laat je informeren bij een vestiging in jouw buurt.

Varilux multifocale brillenglazen
Varilux multifocale brillenglazen

Visioffice meetsysteem

Met het geavanceerde Visioffice meetsysteem brengen we meer dan 20 meetgegevens in kaart die uniek zijn voor jouw ogen. In 3 stappen krijg jij een bril die is aangepast aan jou, zodat jij je kijkgedrag zo weinig mogelijk moet aanpassen aan je bril:

1. Kies een montuur die bij je past.

2. Met Visioffice bepalen we je eyecode™ met onder andere jouw natuurlijke oog- en hoofdbewegingen en de stand van je montuur.

3. Op basis van jouw eyecode™ slijpen wij een brillenglas perfect op maat.

Het resultaat? Je zicht wordt naar een volledig nieuw niveau getild. Ervaar vloeiende overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. Je hoeft je hoofd niet meer onnodig te bewegen om het juiste doorkijkpunt te vinden. Onbelemmerd multitasken zonder visuele beperkingen wordt werkelijkheid. Maak een afspraak bij een van onze winkels en ervaar het zelf.

Bij Oogwereld profiteer je van vele voordelen:

  1. Professionele oogzorg gegarandeerd
    In de winkels van Oogwereld verrichten MBO en HBO gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten of optometristen specialistische oogzorg met de grootste finesse. Hierbij gebruiken we de meest geavanceerde oogmeetapparatuur. Al onze oogcontroles vinden plaats onder volledige eindverantwoordelijkheid van een optometrist.
  2. Alle soorten optometrische metingen
    Vraag één van onze medewerkers voor een overzicht van onze prijzen. Bij aankoop van een bril of contactlenzen is de betreffende meting volledig gratis. Zonder aanschaf van een bril of contactlenzen betaal je € 69,- voor een volledige meting.-
  3. Garantplan
    Oogwereld Garantplan dekt het risico op schade, verlies of diefstal van jouw (zonne)bril (op sterkte) voor een periode van 3 jaar al vanaf € 39,-.

Lees meer over onze voordelen