luxurious

Luxe, modieus en van hoge kwaliteit. Deze monturen zijn een lust voor het oog en een echte musthave voor elke modeliefhebber.

Op zoek naar een montuur binnen deze stijl? Lees verder en ontdek onze Luxurious merken of kom langs in de winkel. 

Luxurious

Carven

Met drie lijnen creërt modehuis Carven high-end monturen voor verschillende doelgroepen. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen ready-to-wear, retro-moderne en uiterst vrouwelijke collecties.
Lees meer

Cartier

Net als haar welbekende juwelen, ademen de monturen van Cartier pure luxe uit. Deze monturen kenmerken zich door het hoge draagcomfort, hoogwaardige materialen en bijzondere details.
Lees meer

Chanel

De exclusieve monturen van Chanel zijn een combinatie van high fashion en ultieme luxe. Ze zijn bijzonder elegant en vrouwelijk van vorm, met een perfecte afwerking die topkwaliteit uitstraalt.
Lees meer

Bottega Veneta

De monturen die Bottega Veneta biedt zijn tijdloos, elegant en authentiek. Hierbij is de afwerking altijd perfect en wordt het logo zelden op opzichtige wijze gebruikt binnen de designs.
Lees meer

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana staat synoniem voor Italiaanse glamour en biedt luxe in haar producten op een moderne manier. Door monturen altijd te voorzien van typische, glamoureuze details zijn de collecties van Dolce & Gabbana altijd opvallend en perfect voor de echte trendsetters.
Lees meer

Dita

Dita monturen zijn mooi en slim ontworpen en stralen elegantie uit. Er kan gesteld worden dat Dita monturen even verfijnd zijn ontworpen, als de manier waarop horlogemakers van vroeger het uurwerk in elkaar zette. 
Lees meer

Tom Ford

Tom Ford monturen hebben met elkaar gemeen dat ze luxueus, glamorous en sexy zijn, maar op een bescheiden en ingetogen manier. 
Lees meer

Victoria Beckham

Modern en verfijnd, voor de vrouw die haarzelf volledig wil uitdrukken – dat is Victoria Beckham Eyewear. Dit stijlvolle merk combineert kenmerkende stijlen met voorwaartse silhouetten, waarbij altijd gefocust wordt op een vrouwelijk en elegant design. 
Lees meer

Ontdek hier onze andere bijzondere merken