divers & kwaliteit

Lafont Enfants

Het is allemaal begonnen toen Louis Lafont in 1923 een optiekwinkeltje opende in Parijs. Deze stad is meteen ook de bron van inspiratie achter Lafont. In 1972 is het uitgebreid tot een eigen merk. Het succes van Lafont is vooral te danken aan de apartheid van de brillen.

Lafont

De hoofdcollectie van Lafont is Lafont Paris. Kenmerkend zijn het eigentijds ontwerp en gebruik van hoogwaardige materialen in een typische Franse stijl. Lafont reedition is de retrocollectie van Lafont. Modellen van vroeger worden opnieuw uitgevonden met een hedendaagse toets. Lafont pour les enfants is de collectie voor de kids. Brillen met felle kleuren, modern ontwerp en een hoge kwaliteit. Kortom, brillen die een kind, kind laten zijn.

Lafont
Lafont

Lafont Enfants monturen

De collectie Lafont voor kinderen (Lafont Pour Les Enfants) toont speelse details en felle kleuren in comfortabele monturen die jongens en meisjes graag zullen dragen. Of uw kind nu een peuter of een tiener is, ze zullen genieten van de unieke flair van de Lafont-kinderbrillen. Ontdek monturen met levendige bloemenprints, gedurfde geruite patronen, effen kleuren, leuke colorblock-combinaties en traditionele schildpadden. De kinderbrillen van Lafont verrassen ook met grillige gebeeldhouwde details bij de tempel, felle kleuraccenten aan de binnenkant van het montuur en levendige of subtiele tinten aan de buitenkant.

Lafont voor kinderbrillen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zware activiteit en ruwe behandeling die u van kinderen kunt verwachten. Kies uit monturen van luxe, duurzaam plastic, roestvrij staal of hybrides van metaal en kunststof, in een breed scala aan vormen, waaronder rechthoekig, ovaal, rond, wayfarer en cat-eye. Lafont-brillen voor kinderen zijn er ook in hypoallergene stijlen.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl