timeless classic

Verfijnd, discreet en tijdloos. Deze monturen pakken het beste uit het verleden en voegen daar een eigentijdse en moderne twist aan toe.

Op zoek naar een montuur binnen deze stijl? Lees verder en ontdek onze Timeless classic merken of kom langs in de winkel.

Timeless classic

Entourage of 7

Entourage of 7 streeft ernaar prachtige brillen te ontwerpen voor rock & rollers, geliefden en zondaars op Venice Beach. Hierbij hebben zij in de ontwerpprocessen altijd respect voor zowel vintage-tradities als innovaties.
Lees meer
 

Prodesign

Trouw aan het Deense designererfgoed, maar ook altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Met meer dan 60 jaar ervaring in de optiebranche weet Prodesign als geen ander comfortabele maar stijlvolle brillen te ontwikkelen.
Lees meer


Morel

Morel hecht veel waarde aan vrijheid; ze ontwikkelt haar collecties zonder beperkingen of barrières. De collecties zijn altijd avant-garde, maar het merk weet altijd te verrassen door gebruik te maken van innovatieve materialen.
Lees meer


Look

Het merk Look staat garant voor hoogwaardige monturen voor elke leeftijdscategorie. Er wordt duurzaam geïnvesteerd in de ontwikkeling van technische innovaties, wat resulteert in kwalitatief hoogwaardige collecties.
Lees meer


Lafont

De roots van dit merk liggen in de stad van de liefde, Parijs. Deze stad is dan ook een grote inspiratiebron voor Lafont: de Franse levensstijl en Parijse elegantie vormen de essentie van het merk. 
Lees meer


Lunor

Traditioneel vakmanschap en compromisloze kwaliteit vormen de basis van het merk Lunor. Een belangrijk element voor dit brillenmerk is duurzaamheid; door grondstoffenbesparend en zelfvoorzienend te werk te gaan onderscheidt Lunor zich als klimaatneutraal merk.
Lees meer


Calvin Klein

Ondanks dat de Amerikaanse roots van Calvin Klein altijd sterk aanwezig blijven, richt het merk zich steeds meer op innovatie. Met een brede commerciële lijn weet het modieuze merk keer op keer klassieke monturen in onderscheidende kleuren te creëren. 
Lees meer


Liu Jo

Dit in de jaren '90 opgerichte merk staat synoniem voor moderne Italiaanse stijl. Liu Jo wil de natuurlijke vrouwelijkheid en schoonheid van elke vrouw naar boven brengen, wat gedaan wordt middels trendy monturen met charmante details.
Lees meer
 

Kinto

Binnen een klein team leidt het merk Kinto haar creatieve medewerkers op, waardoor de identiteit van het merk door iedereen wordt geademd. De monturen die Kinto ontwikkeld zijn licht, gemakkelijk draagbaar en evolueren mee op het ritme van technologische innovaties. 
Lees meer
 

Coblens

Met diepe wortels en jarenlange ervaring in de optiewereld is Coblens ontstaan. Dit Duitze merk uit de stad Koblenz staat voor vakmanschap. Zij zoomen in op de kleinste details zodat alleen de beste onderdelen worden samengevoegd tot een Coblens montuur.
Lees meer
 

Ray-Ban

Wanneer je kiest voor een Ray-Ban montuur, kies je voor een lichtgewicht montuur met een tijdloze uitstraling. De iconische monturen van Ray-Ban blijven het straatbeeld domineren, waarbij met regelmaat een moderne touch wordt gegeven aan de collecties.
Lees meer
 

Kosby

De monturen van Kosby zijn licht, tijdloos en stijlvol. Alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt binnen de collecties, zodat je verzekerd bent van een montuur van topkwaliteit.
Lees meer

Ontdek hier onze andere bijzondere merken