looks & bescherming

DITA

Goede vrienden Jeff Solorio en John Juniper hebben in 1995 DITA opgericht. De jarenlange vriendschap tussen beide en de passie voor film en interieur zorgden uiteindelijk tot het ontwerp van design zonnebrillen. 

model

Jeff en John bedachten DITA in 1995 in Los Angeles met de missie om innovatieve, high-end zonnebrillen te creëren. Alle DITA-brillen worden met de hand gemaakt in Japan met uitsluitend hoogwaardige materialen: titanium, 18 karaat goud, witgoud en verfijnde Japanse acetaten. DITA is populair onder de beroemdheden en wordt gedragen door Brad Pitt, Kim Kardashian, Penelope Cruz, Kate Hudson, Lenny Kravitz en Jamie Foxx. 

montuur

DITA-zonnebrillen

De monturen zijn mooi en slim ontworpen en stralen elegantie uit. We kunnen zeggen dat de DITA-zonnebrillen even verfijnd zijn ontworpen als de manier waarop horlogemakers van vroeger het uurwerk in elkaar zette. Er wordt gebruik gemaakt van moderne materialen en vormen. DITA ontwerpen onderscheiden zichzelf van de rest door hoogwaardige kwaliteit, uitstraling en pasvorm.

DITA produceert haar zonnebrillen in 's werelds oudste en meest gerespecteerde fabrieken die uitsluitend bestemd zijn voor het vervaardigen van innovatieve zonnebrillen. Een kostbare en moeizame combinatie van traditionele en moderne productietechnieken en technologieën, om de mooiste metalen en acetaten van de wereld in luxe brillen te transformeren met een ‘echte’ DITA-ziel.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl